donderdag 19 maart 2015

HOUTSNIPPERS

De maand maart is voor ons de drukste tijd. Elke dag zijn we bezig, alles wordt afgeknipt en verzameld. Daarna moet dit in de houtwallen worden verwerkt.
De paden maken we vrij van onkruid en planten, vooral Lysimachia en Solidago zijn in de paden gegroeid. Over een paar weken lopen we alles weer na om te kijken wat er nog opkomt.

Om het jaar bestellen we houtsnippers, nu is het weer zover.
Er ligt  20m3 op ons te wachten en we zijn die nu aan het uitrijden.
Vorige maanden hebben we al 10m3 uitgereden.Om een idee te geven hoe hoog de hoop is, Henri is 1,81 m.Pad naar het tuinhuis is klaar.


In de Kruidentuin ligt heel veel.Een stuk van het beeldenbos heeft al houtsnippers, nu de rest nog.

7 opmerkingen:

Karin zei

Prachtige foto's!
Ziet er zo natuurlijk uit dat pad. Ik heb een redelijk grote tuin en heb ook overwogen zoiets te doen maar uiteindelijk gekozen voor tegels . De tuin is woest waardoor het geheel natuurlijk oogt.

Zem zei

Wát een werk! En wat is alles nog kaal: je kunt haast niet geloven dat die enorme weelde gewoon weer vanzelf gaat komen.

natuurlijk-rijk zei

Zo netjes dat dat is, mijn laatste berichtje heet niet voor niets druk, druk, druk allemaal heel herkenbaar, alles tegelijk!!! Maar zo heerlijk

Melissa zei

Dat ziet er mooi uit, geeft een mooie, rustige uitstraling aan de tuin. Bovendien ziet het er heel natuurlijk uit, erg mooi. Zelf woon ik in de stad en dit zou er denk ik minder bij passen. Wij hebben vorige week dan ook gewoon vloertegels gelegd. Was ook een hoop werk, maar het is wel erg leuk geworden vind ik zelf!

Angelika zei

Goed werk, mannen!

Anoniem zei

Altijd een leuk werk, zo'n snippers uitstrooien. D'er is nog een hoop werk ,-)

Janneke zei

Had deze post even gemist, maar het ziet er keurig uit met die houtsnippers.