Dit zijn de bessen.
Mispel (Mespilus germanica) de vruchten kan je pas eten als ze rot zijn, als je ze een dag in de vriezer legt en ontdooit zijn ze gelijk te gebruiken. Lekker gevuld met geitenkaas, kijk uit voor de grote harde pitten.
Vlierbessen (Sambucus nigra) Met vlierbessen kan je veel doen, zoals wijn of likeur maken. Wij mengen het sap met eigen gemaakte appelmoes. Wel invriezen anders smaakt het niet lekker.
Framboos, in het voorjaar tot de grond afgeknipt, nog nooit zoveel frambozen gehad.
Als er bezoekers zijn mogen ze zoveel eten als ze willen, daar wordt dan graag gebruik van gemaakt.
Ook dit jaar zijn er Bosbessen in overvloed. De bosbes bevat veel anti-oxidanten en vitamine C.
Bovendien bevordert de bosbes de collageenproductie en maakt de huid elastisch.Dus de Dames die ze dit jaar hier gegeten hebben komen volgend jaar met een mooie strakke huid terug.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten